Java Beer in May @ Plovdiv

Where: Wunderbaer – Hills Beer Bar & Shop , Plovdiv
When: 18 May 2022 @ 19:30
Sponsor: MentirMate Bulgaria

Какво по-хубаво от Java бира в Пловдив през пролетта, когато вечерите са прохладни и са чудесен повод да си поговорим за любимата ни технология, докато се наслаждаваме на пивка студена бира.

Спонсор и организатор отново са МенторМейт, ценители на бирата и Java ентусиасти, a мястото е Wunderbaer – Hills Beer Bar & Shop в сърцето на града.

Освен за напитките, нашите приятели от МенторМейт ще се погрижат и за готините изненади, а един от късметлиите ще си тръгне с Google Home Hub.

Очакваме ви на 18 май и не забравяйте да вземете доброто си настроение!

За спонсора:
МенторМейт е една от най-големите компании за разработка на софтуер в България, с офиси в Минеаполис, Гьотеборг, София, Пловдив, Велико Търново, Варна и Русе. Компанията предлага кариерни възможности в различни софтуерни направления -от разработка и тестване, анализ и оптимизация на данни, до дизайн и архитектура на разнообразни ентърпрайз решения, правещи живота на милиони хора по света по-добър. Всички свободни позиции в компанията са отворени за хибриден, изцяло дистанционен или контракторски модел на работа. Компанията е ориентирана към хората със своите възможности за професионално развитие, гъвкав модел на работа и култура, базирана на автентичност, взаимопомощ и уважение.

http://www.java.beer/2022/04/java-beer-in-may-plovdiv-bulgaria.html

Facebook event link https://www.facebook.com/events/450096066889891