Java Beer Summit 2021 !!!

Здравейте машини,

тази година ще имаме Java Beer Summit !

Ще се състой в Маймунарника на 30ти август ! 🙂 и всички от Българската Java потребителска група сме щастливи, че въпреки отлагането на jPrime за 2022 поне ще имаме събитие, на което можем да се видим f2f.

Идеята е да попием по бира както обикновенно (и картофки мда и картофки) и да има няколко забавни къси 15 минутни лекциики на които или да се посмеем или да научим по нещо или според зависи.

Началото ще бъде 19:30  все пак е понеделник ала бала.. 🙂 и ще продължи докато не изпием бирата, която ще е МНОГО.

Ако някой иска да пусне CFP а се надявам да има такива, може да го направи на https://jug.bg/submit-a-talk/ трябва да е кратък, забавен и малък толк… свързан с Java, но не е задължително да е за Java, например може да е kubernetes for java devs или нещо подобно, по важното е да е ЗАБАВНО.

Принципно пред сцената където ще има презентации ще наредим масички и ще има хора пииващи бира и слушащи лекции, а останалите ще бъдем наоколо. Подобно събитие прави и Михайл Матеев за JS та ако някой е бил на негово.. нещо подобно ще е (а да за JS ще има на 18ти август бтв ако някой е садо мазо и обича JS или пък обича бири 🙂 )

 

Къде: Маймунарника в Борисовата.

Кога: 30 август. 19:30