Hear hear! Time for a Java beer (or two) in March @ Plovdiv

Ахой! Време е за бира (или две) 😊

Кога: 31 март, 19.30 ч,

Къде: Wunderbær Hills Beer Bar & Shop

Ул. Бетховен 2, Пловдив

Домакин: Accenture

Здравейте, Java банда! Присъединете се към нас на 31 март във Wunderbær да се насладим заедно на чудесните им крафт бири и вкусни tapas, които екипът на Accenture Bulgaria ни е подготвил. Очакваме ви 🤩
Наздраве!

От домакина:

В Аксенчър казваме, че при нас усещането не е просто да работиш в технологична компания, а сякаш черпиш едновременно знания от различни технологични компании. Как става това? Разбери повече на следващата Java beers среща във @ Wunderbær директно от колегите ни, които ще се радват да споделят повече информация за вълнуващите проекти, по които работят.

Повече за нас

Технологичният ни център в България е ангажиран с решаването на най-предизвикателните проблеми на редица индустрии и организации. Екипът ни работи по глобални проекти с висока сложност в широко портфолио от индустрии – електронна търговия, търговия на дребно, застраховане, банкиране, телекомуникации, автомобилостроене, публичен сектор, туризъм и култура. Ние сме водещ системен интегратор за SAP, Microsoft, Oracle, IBM, Salesforce, Adobe, Workday и други иновативни технологични партньори. Някои от платформите, които активно интегрираме, са SAP Commerce Cloud, Intershop, MuleSoft, Adobe AEM, IBM Sterling, CommerceTools и др. В допълнение, изграждаме и цялостни персонализирани решения за своите клиенти, базирани на микро услуги. Работим с Java, JavaScript/Typescript, React, Angular и Python. Партнираме си и работим активно с най-големите доставчици на облачни технологии, като AWS, Google, Azure и др.

Обща информация за компанията

Брой служители в световен мащаб: 730 000+ души в 120 държави

Брой служители в България: 1000+, разпределени в два екипа – Технологии (300+) и Интелигентни операции (700+)

Градове в България:

София и Пловдив
Варна, Бургас и Русе (дистанционни позиции)

Година на учредяване на компанията: 1989 г.

В България от: 2015 г. (Технологичен център), 2021 г. (Оперативен център)

Links:
https://www.facebook.com/events/233641832358070
http://www.java.beer/2023/03/hear-hear-time-for-java-beer-or-two-in.html